ERO*SKA ISPOVEST – PLAĆEN SE*S SA DVOJICOM…

Imam 30 godina i vec vise od 5 godina sam se*sualno neaktivna. Nije mi toliko smetalo do pred par mjeseci.Sva ta sek*ualna energija koja se nakupljala u meni bila je sve jaca i jaca. Ni samozadovaljavanje nije pomoglo. Jednog dana puko mi je film i angazirala sam prijateljicu koja ima jako velik krug poznastva i prijateljstva da mi nabavi dvojicu mladica koji su spremni na se*s za placu sa prilicno zgodnom 30.godisnjakinjom.Samo se nasmijala i rekla nema problema, ali sta ces placati kada su ti se i sami nudili a ti ih odbijala. Rekla sam da to zelim, da me to pali i zelim se*s sa dvojicom koji nikad nisam isprobala. Rekla je da nema problema i da cu sad sve godine da nadoknadim….

Vec kroz dva dana nazvala me i rekla da se pripremim na vece dolaze mi dvojica studenata, koji su odusevljeni. Em ce **ati em ce biti placeni za to. Bila sam i ja odusevljena. Okupala sam se, depilir*la i bila sam kao beba. Vrijeme mi je sporo prolazilo. Napoko se zacula zvono na mojim vratima. Duboko sam uzdahnula da smirim uzbudenje i otvorila. Na vratima su stajala dva zgodna i prelijepa momka. Cim sam ih vidjela ovl*zila sam se. Jedan je bio crn i razvijen, ocito posjecuje teretanu, a drugi vitak i smed. Osmjehnuli su se kada su me vidjeli imala sam obucenu prozirnu spavacicu sa dubokim de*olteom. Moram se pohvaliti da sam blagoslovljena bujnim grudima. Dobar dan…Mi smo…ja sam Marko, ovo je moj prijatelj Bojan…prestavio se crni..Pozvala sam ih u stan i zakljucala. Zar je moguce da takva koka placa za s**s. pitao je Bojan odmjervajuci me.

Sve je moguce..rekla sam i posegnula za novcanik…Izvadila sam puno novca. Evo sta mogu dobiti za ovo?pitala sam. Isuse…bio je njihov prvi komentar… Za to ces biti tretirana kao Bozica, rekao je Marko. Uhvatio me za ruku i odveo u sobu. Polako mi je skinuo spavacicu i ostala sam g*la…nisam imala nista ispod…Polegao me na krevet i njezno poljubio u usne, a Bojan se spustio izmedu mojih nogu….Dirao je njezno i polako moju obrijanu a nap**enu pi**u…Udzahnula sam i zatvorila oci, a Bojan ju je jednim dugim lizom poli*ao na sto sam ja ciknula…. Marko mi je njezno lizao brad**ice, a Bojan klitoris….Kako dobro mirise tvoja pi**a…dahtao je Bojan…Marko je bio zanesen mojim grudima… A ja sam lebdjela… Duboko sam disala i prela poput mace… Bojan je poceo gu*ati najprije jedan prst, pa drugi u moju vlaznu p**ku i cijelo vrijeme liz*o mi je klit**is,,,tada sam izgubila kontrolu…Stisnula sam cvrsto plahtu i pocela jecati i stenjati…. Marko se nije odvajao od mojih **sa…. Aaahhhh…ah…oh…oh Bozeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! zavristala sam i stresla se u naletu org**ma… Kada sam se smirila zamijenili su mjesta… Uh kako je Marko dobro li*ao… Bila sam u transu, a oci su mi se punile suzama…. Svr**la sam dva puta od njegovog lizanja i diranja moje nap**ene pi*ke…I jos se nisam ugasila…. tada su se njih dvojica pocela skidati… Uhvatila sam ih obojicu za ku**eve koji su bili ogromniiiiiii….i pocela ih dr*ati i palcem prelaziti po g**vicu..Markov g**vic je bio ogroman, bas kao i ku**c..velik i debel..Bojanov je bio nesto tanji, a tako cvrst i tvdr… Zgrabila sam Markov k**ac u usta doka sam Bojanu dr**la…. Marko je pocxeo dahtati i

Sve je moguce..rekla sam i posegnula za novcanik…Izvadila sam puno novca. Evo sta mogu dobiti za ovo?pitala sam. Isuse…bio je njihov prvi komentar… Za to ces biti tretirana kao Bozica, rekao je Marko. Uhvatio me za ruku i odveo u sobu. Polako mi je skinuo spavacicu i ostala sam g*la…nisam imala nista ispod…Polegao me na krevet i njezno poljubio u usne, a Bojan se spustio izmedu mojih nogu….Dirao je njezno i polako moju obrijanu a nap**enu pi**u…Udzahnula sam i zatvorila oci, a Bojan ju je jednim dugim lizom poli*ao na sto sam ja ciknula…. Marko mi je njezno lizao brad**ice, a Bojan klitoris….Kako dobro mirise tvoja pi**a…dahtao je Bojan…Marko je bio zanesen mojim grudima… A ja sam lebdjela… Duboko sam disala i prela poput mace… Bojan je poceo gu*ati najprije jedan prst, pa drugi u moju vlaznu p**ku i cijelo vrijeme liz*o mi je klit**is,,,tada sam izgubila kontrolu…Stisnula sam cvrsto plahtu i pocela jecati i stenjati…. Marko se nije odvajao od mojih **sa…. Aaahhhh…ah…oh…oh
Bozeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! zavristala sam i stresla se u naletu org**ma… Kada sam se smirila zamijenili su mjesta… Uh kako je Marko dobro li*ao… Bila sam u transu, a oci su mi se punile suzama…. Svr**la sam dva puta od njegovog lizanja i diranja moje nap**ene pi*ke…I jos se nisam ugasila…. tada su se njih dvojica pocela skidati… Uhvatila sam ih obojicu za ku**eve koji su bili ogromniiiiiii….i pocela ih dr*ati i palcem prelaziti po g**vicu..Markov g**vic je bio ogroman, bas kao i ku**c..velik i debel..Bojanov je bio nesto tanji, a tako cvrst i tvdr… Zgrabila sam Markov k**ac u usta doka sam Bojanu dr**la…. Marko je pocxeo dahtati..
Izvor: (ispovesti.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *