ISPOVEST: Bila sam jako na*aljena, već je prošlo jako dugo otkako me netko nije dobro istu*ao…

Bila sam jako na*aljena, već je prošlo jako dugo otkako me netko nije dobro istu*ao. Od same pomisli na to vla**la mi se mačkica. Počela sam se češće igrati s mačkicom nego prije, ali to nije bilo dosta, jednosrsvno mi je trebala muška kur*ina. Par puta me prijateljica istu*ala sa strap-onom i tako mi malo ublažila želju ali vidjela je da bi poje*ala bilo koga.

Rekla je: “Sad je dosta, vodim te van naći nekog da te pošteno is*uca.
Otišli smo van i meni su svi dečki u tom trenu bili tako zgodni, skočila bih na svakog, ali prijateljica mi to nije dopustila. Ona me upoznala s jednim njezinim prijateljem kojeg nisam prije znala. Bio je lijep, zgodan, crn, visok, imao je lijepo oblikovano tijelo. Upoznali smo se i malo pričali, ali sam ga ubrzo odvela do wca jer jednostavno nisam mogla čekati više, prijateljica je pošla za nama i pazila da netko ne uđe. Uvela sam fa u kabinu i brzo mu svukla hlače i boxe i njegov lijepi ku**c mi je pao na lice, ajme taj miris nikad necu zaboraviti. Odmah sam ga uzela u ruke i počela ga dr**ti. Poljubila sam ga i lizala mu gl*vić. Cuclala ga onako usnicama i prelazila jezikom po njemu. Zatim sam ga počela pu*iti, cijelog sam mu ga gu**la, skroz do mu*a, kad se digao skroz imao je lijepih 18 centimetara, nije najveći kojeg sam imala, ali bio je fin. Pu*ila sam mu i gledala ga u oči, bila sam presretna jer sam napokon dobila svoju lizalicu.
Ustala sam se, podigla suknjicu i maknula malo tange sa strane. Rekla sam mu:

– “Stavi ga, ne mogu više čekati”.
Odmah ga je nabio skroz što mi je godilo. Zastenjala sam od užitka. Naslonila sam se na zid kabine i on me počeo žestoko je*ati. Čuli smo se, ali jednostavno me nije bilo briga, htjela sam da me j**e još žešće. Voljela sam osjećaj kako me muževno nabija na svoj tvrdi ku**c. Lupio me par puta po gu*ici i komentirao kako mu se sviđa što vidi. Uhvatio me žestoko za si*e i počeo ih silovito stiskati i mješati, bilo je malo bolno, ali toliko me dobro tu*ao da je i ta bol bila užitak za mene. Odjednom je izvukao ku*ac iz moje mačkice i samo ga naglo zavalio u du**. Nastavio je silovito je**ti, a ja sam stenjala od bolova. Voljela sam ku*ac u dupetu, voljela sam ku*ac u svim svojim rupama. Ubrzo nije mogao više i počeo je svrš**ati u mene. Bila sam razočaeana, trebala sam još.

Izašla sam van i našla dvojicu drugh dečkiju. Odvela sam ih van iz kluba i otišli smo iza. Jednog sam skinula i počela mu pu*iti, a drugi me takvu na*uženu odmah počeo tu*ati. E to je bilo odlično. Tu*ao me žestoko i brzo, jedva sam uspjela pu*iti drugom ku*ac. Naišla su dva policajca i vidjeli šta radimo. Izvadili su lisice i zavezali me za ogradu koja je bila iza kluba. Njih dvojicu su otjerali, a onda sam čula otkopčavanje hlača. Izvadili su svoje kur*ine i počeli me naizmjenično je*ati. U tom trenutku došla je moja prijateljica i vidjela to. Htjela je prekinuti to, ali rekla sam da meni to paše. Oni su me nastavili naizmjenično tu*ati. Zatim je jedan stao da mu pu*im, što sam i učinila, a drugi je nastavio razvaljivati moju mačkicu.
Ubrzo su obojica sv**ili, probala sam progutati svu spe*mu, i bila sam mu zahvalna za topli obrok. Njegova spe*ma bila je jako ukusna. Drugi mi je sv**io u mačkicu i kad je izvukao velika količina spe*me je počela curiti van. Sad sam napokon bila zadovoljna, dobila sam što sam htjela, pošteno tu**nje. Da, bilo je potrebno petorica da me zadovolji, ali bila je odlična noć. Policajci su se spremili i prije nego su otišli ostaviki su mi svoj broj i rekli:
– “Što god trebali gospođice samo zovite. Zovite i na novu turu seksa kad god poželite”.

Nakon toga su otišli. Prijateljica me odvela kući, a ja sam se osjećala kao sa letim, nema boljeg osjećaja od tog.

Izvor: (ispovesti.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *