ISPOVEST: Evo jedne moje priče, a vama želim da je proglasite najboljom. Počela sam da se je*em sa svojih 16 godina. Kako je bilo?….

Evo jedne moje priče, a vama želim da je proglasite najboljom. Počela sam da se je*em sa svojih 16 godina. Kako je bilo? Živim u porodici u kojoj i ne vlada neka prijatna atmosfera. Sama sebe sam probušila još kao mala, a već sa 14 godina sam koristila mamin vibrator. Topila sam se i zamišljala kako se je*** sa nekim zgodnim tipom. Nije bilo na kraju baš tako. Sve počinje jedne večeri kada sam se vraćala kući sa neke žurke. Bila sam malo pripita i jedva sam ušla u kuću. Iznenadila sam se kada sam videla ćaleta kako sedi i gleda TV. Nisam očekivala da je budan, ali kada sam videla da na TV ide po*nić bilo mi je jasno.

On je sedeo u svojoj fotelji i držao svoju ku**nu u ruci. Lagano je dr*ao. Stala sam i pogledala ga. Pitala sam ga da li je to uredu da kada mama nije kući on nema pametnija posla nego d*** ku**c umesto da spava. Pogledao me je sa osmehom na licu. “Pa mogla bi ti da je zameniš ako hoćeš?”… Onako pijana nisam baš mnogo razmišljala. “Pa upravu si, kada već ona nije tu, mora neko”… Kako sam to rekla, prišla sam i klekla pred njega. Ugasio je TV i pomilovao me po glavi. Pogledala sam ga i uhvatila njegovu nabre**u k**u. Strpala sam je u usta. Toliko sam puta vežbala sa maminim vibratorom da sam bila spremna za ispit.

Počela sam lagano da ga ližem, si*am. Brzo je moja ruka našla put do moje ***kice. Tata je samo uzdisao… Ja sam sve više uživala, već sam se nabijala na sopstvene prste. Odjednom me je ćale grubo gurnuo. Pala sam na patos raširenih nogu. Suknjica mi se povukla skroz. Sada su se lepo videle moje gaćice skinute do pola i vla*ne. Gledala sam ga skroz zbunjeno i sva kao nevina. Ustao je i rekao: “Sada ćeš da vidiš kako je** tvoj tatica.” Nisam stigla ništa da kažem, a tata mi je već uterao svoj k**ac u pi**icu. Počela sam da se prilagođavam njegovom ritmu. Uživala sam sa svakim njegovim ulaskom u mene. Počela sam da stenjem. Jednostavno, je*ala sam se po prvi put i to ne sa bilo kim već sa svojim tatom. Nabijao me je sve jače i ja sam uživala. Uskoro me je tresao or*azam.

Tata ga je izvadio i počeo da ga jako d**a iznad moje face. Kada sam završila, ustala sam i otišla do kupatila. Kada sam izašla, moj tatica je spavao naveliko. Prišla sam i krenula da ga poljubim u obraz. Odjednom me je uhvatio za glavu i nabio mi svoju jezičinu u usta.Lepo se ljubio. “Hvala ti mala za ovo večeras”. “U redu je tata, treba neko sa vremena na vreme da odmeni mamu”, rekla sam mu! “Menjaćeš ti mamu češće!” Bila sam srećna zbog toga. Dugo me je još ćale j**ao i uzduž i popreko, ali ipak taj prvi put je nekako bio haos! Nastavak o meni sledi…

Izvor: (ispovesti.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *