ISPOVEST: Imam 14 godina i moje drugarice već pričaju o se*su, neke su čak i izgubile nevinost a ja ni prvi poljubac doživela nisam….

Imam 14 godina i moje drugarice već pričaju o se*su, neke su čak i izgubile nevinost a ja ni prvi poljubac doživela nisam. Kad smo otišli na ekskurziju igrali smo se masnih fota i moja drugarica mi dala izazov da se prcam sa simpatijom. Bilo me je sramota i počela sam da plačem od straha a ona mi je rekla kako mi je to najbolja prilika sad da uradim i da ne cmizdrim ko glupača. Zainatim se ja i pristanem, otišli smo u drugu sobu a ostali su bili sa druge strane vrata i prisluškivali.

On je bio godinu dana stariji od mene i već je znao šta treba da se radi a ja sam se stegla ičim sam osetila i najmanji bol prodiranja ja sam ustala sa kreveta i počela da trčim ka vratima. Bilo me je strah i nisam smela opet da se vratim u krevet. Sad mi se većina drugara i drugarica smeje i govori mi da sam glupa. Mada ima tu nekolicina koja i dalje želi da se druži sa mnom i potpuno me razumeju. Ne znam da li da porazgovaram sa mamom o tome i vidim da li je problem u meni ili ostalima.

Izvor: (ispovesti.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *