ISPOVEST: Imam 17 god . Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo!

Imam 17 god . Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan. Tata se vratio sa posla, a mama je bila na poslovnom putu. Ja sam pisala neki domaci, a onda je tata upao u sobu: -Ima li necega za rucak? -Ne znam! Valjda je baka ostavila nesto u frizideru. Sisla sam niz stepenice, i otisla da i ja nesto pregrizem.

Tata je sedeo za kompijuterom i gledao neki po*no sajt. Kako sam upala, on je iskljucio. Onda sam mu rekla: -Nemoj da krijes, u redu je-onda sam mu prisla i rekla-tatice? ! -M? -odgovorio je mrtav ladan jer je njegova tajna otkrivena. -Vidi, zelim da te imam-on se u cudu okrenuo i rekao: -Molim? -Zelim da izgubim nevinost sa tobom! On je samo rekao: -Ej, ne zezaj se- i onda sam videla kako mu se digao i rekoh mu: -Tatice, hajde.
On je ustao i osamario me: -Cujem li to jos jednom, letis napolje! Jasno? Otisla sam u sobu placuci! Uvece kada sam legla da spavam on je usao i rekao: -Izvini sto sam te udario! NE zelim da se svadjamo! Pogledala sam ga i on je samo odjenom presao rukom preko mojih usana. Onda mi je zadigao spavacicu i skinuo gace.

-Oh Ajde kceri. Skini mi gace. Ja sam se nasmejala, i onda mu ih skinula. Kako je bio veliki.
UHH! Ustala sam i ljubila ga. BAcila ga na krevet.
I pocela sam pusiti njegovog velikog, 45 cm, bez dizanja! Gurao mi ga je i samo uzvikivao! Onda sam osetila da mi se pica vlazi, i rekla sam mu: -Hocu da osetim tvog kuronju u meni-onda me je polako probio, nije bolelo i proslo je bez krvi! Nabijao mi ga je. Oh kako je bilo dobro. Radili smo to bez zastite. Ja sam vikala: Oh da.
Tatice. Dublje .
Ajdee
Ohh
Kako mi prija . Nabij ga.
Razvali mi pic**tinu moju
Koliko sam primetila, njega je to uzbudilo! Onda smo menjali poze
Ljubio me je, prislanjao uz zid . Sta sve ne.
Onda smo seli na stepenice u kuci, pa me je i na stepenicama j**ao! Oh, to je bilo naj! -Tatice. AHH! Uh .
-Uh moja lepotice . Kako si nevaljala.
-i tu smo sv**ili oboje .  Onda je uzeo video kameru, i stavio kasetu i poceo me ponovo je**ti.. Ah .
Ali mi je stavio lisice, i bicevao me je . Mislim, onim bicom za je**nje.
Ku**nja mu je bio vrhunski! Onda smo izasli na terasu sa ugasenim svetlom, a bilo je i 2. ujutro! Na kameri je bila lampica, pa se videlo.
Moja pi*ka se sve vise sirila .      Usli smo u kucu i nastavili na krevetu.
Uzimali smo poze iz kamasutre. Ja sam mesala i mesala. TO je njega palilo
-Kceri. Ku**ice moja.Oh.To.Ti si.Ahh .

Oh
Nevaljala si . -Jel da tatice.
Oh. Uh Aah.
Guraj. Guraj.   Ubrzo smo sv**ili. Ja sam mu rekla! -Vise nikada, zaboravimo ovo! Ujutro mi je prisao, mazio me. JA sam odbila, onda me je dignuo i sneo u kuhinju! Nisam mogla da odolim onoj lepoti od kur**.
A ni moja pi**a. Te mi ga je u kuhinji isto nabadao kao sinoc. Ja sam mu rekla, da imam neplodne dane, i da me moze i je*ati bez kondoma.    I uvek kada je mama na poslovnom putu, ja i tatica, cesto radimo ono sto ne treba, snimajuci se.

Izvor: (ispovesti.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *