ISPOVEST: Rokali me, gurali mi svašta u pi*ku, du*e i usta, mlatili kao stoka ….

 

 Upoznali smo se preko četa. Dopisivali smo se jedno vreme, a onda je pao dogovor o svemu.
Imao je 44 godine. Bio je visok, markantan, super izgleda i poveće kite.
Sve smo dogovorili pre susreta. Dobila sam sms poruku da obučem crvene tangice i crne najlonke, iako je bila vrućina i leto, ali morala sam da poslušam.
Preko sam obukla farmerke i starke i tako došla na ugovoreno mesto i sela u kola. Gore sam imala crvenu majicu.
Odveo me je na kolače. Naručio je za njega žito sa šlagom, a za mene dve šampite. Jela sam šampite i oblizivala se kao prava kur**ca, a on me je gledao i smeškao se. Naručio mi je još jednu šampitu. Rekla sam da ne mogu više, a i zaista nisam mogla.
– O, da. Možeš još jednu, naravno – rekao je.
Pojela sam naravno i treću šampitu.
Odveo me je u kola i parkirao na jednom mestu koje je bilo skrovito… Neki šumarak.
Izvadio je kurac i lagano ga drkao. Rastao je. Želela sam da mu ga pušim i krenula glavom ka k*ti, kada mi je rekao:
– Jesam li ti rekao da mi ga pušiš?
– Ne, nisi – odgovorila sam kao prava pi**ica.
Bilo mi je malo muka od onih šampita, ali pravila igre je vodio on.
Kada je dobro nadr**o ku*ac, snažno me je rukom uhvatio za glavu i nabio je na k**ac. Osetila sam glavić u grlu. Tada mi je pustio glavu i mogla sam sama da pu*im, što sam naravno i radila.
– Tako… Pu*i ku*ac, dr*ljice… – govorio je.

Predala sam se strastveno pu*enju ku*ca, a onda me je opet rukama uhvatio za glavu i nabio ki*u u grlo. Posle deset minuta je*avanja u usta, opet sam sama pu*ila ku**c.
– Sada ću da svr**m… Kita da ti bude u ustima! I sve da progutaš! Ništa da ne padne na sedište! Neću flekicu, jasno?
– Jasno – odgovorila sam.

Osetila sam kako pulsira u mojim ustima i mlazevi sp**me su počeli da mi pune usta. Prvi i drugi mlaz su štrcnuli jako, pravo u grlo i nepcee, pa sam se zakašljala i zagrcnula, a oči su mi malo zasuzile, ali sve sam poslušno progutala i oblizala se. Uspešno sam odradila zadatak. Ni jedna kap sp**me nije završila na sedištu automobila.

Upalio je motor i vozio. Znojila sam se kao krmača u najlonkama. Tog dana bilo je 36 stepeni, ako ne i više. Odveo me je kod njega kući. Ušli smo.
– Donesi mi pivo i idi u kupatilo da se središ.
Uradila sam kako je rekao. Sve je bilo spremno za mene u kupatilu. Mrežaste samostojeće čarape, štikle i tangice. Osetila sam olakšanje kada sam skinula najlonke i izvadila plugić iz gu*e. Obukla sam mrežaste čarape, štikle, crvene tangice i gore topić. Stavila sam karmin i šminku i pojavila se pred njim.

– Odlično izgledaš u tom drolj**tom izdanju – reče mi. – Na**zi se.
Na**zila sam se na krevetu, na sve četiri, i malo izbacila gu*u. Uzeo je vrlo malo lubrikanta i sipao ga na moj dlan.
– Podmaži to kur**nsko du*e, manje će te boleti.
Trudila sam se da iskoristim svaku kap, jer mi je dao malo lubrikanta. Mazala sam čmar i nabijala prste u njega. Stao je iza mene i pljunuo mi na č*ar i na svoj ku*ac. Prislonio je glavić i počeo da mi ga nabija.
Povukao me je za kosu i naredio da opustim svoju ku**insku gu**cu. Probio je prsten č*arića i glavić je ušao. Bolelo me je, ali sam trpela i želela ki*u. Izvadio je gl*vić, pa ga opet nabio. Nabijao mi je ku*ac u gu*icu malo po malo. Znao je da je*e, bio je taktičan.
Kita mu je bila dugačka i podebela. Je**vao me je u du*e bez pardona. Cvilela sam kao prava kučka i trpela bol.
Posle 10-15 minuta počela sam da ga molim da me je*e. Da stavi ku*ac u moju pi*ku koja je gorela.
– Stavi mi ga u pi*ku! Stavi mi ga u pi*ku! Treba mi tvoje vrelo meso! – molila sam kao prava mala nimfomanka.
Sada mi je već razradio čmar i povremeno pljuvao na njega. Tu*ao me je dugo. Zatim mi ga je nabio do jaja i stao. Osetila sam jaja na svojoj gu**ci. Bio je ceo u meni. Glava mi je bila nabijena u jastuk, d**e visoko podignuto i dobro razje**no, dok je ki*a rovarila po mom čm**riću.

Uživala sam, a onda na momente osećala tupost. Tačnije ništa nisam osećala, da bih opet osetila zadovoljstvo koje mi je donosila njegova ki*a u gu**ci.
Tu**o me je sat i po vremena. Stavio je časovnik pored moje glave da bih mogla da vidim koliko me dugo je*e. Onda mi je svr*io u du*e. Osećala sam vrele mlazeve sp**me kako me pune. Nije mi dozvolio, kada je izvadio k**ac, da idem u kupatilo i isperem sp**mu iz gu*e. Pipnula sam rukom č*ar i osetila veliku rupu. Osećala sam veliku prazninu.
Ustala sam i jedva stala na noge. Otišla sam do ogledala i n**zila se da pogledam č*arić. Bila je to rupa, to više nije bio č*ar. Sp***a mi se cedila iz du*eta niz noge i butine, a on se smeškao.
– Donesi mi još jedno pivo – rekao je naredbodavno – a možeš i ti jedno.
Donela sam pivo njemu i sebi.

– Čestitam! Primila si veliki ku**c. Jedna klinka koju sam hteo da opalim u č*ar nije mi dala ni u pi*u da joj ga smestim kad je videla koliki je.
To je bio kompliment za mene.
Pu*ili smo cigare i pili pivo.
Naredio mi je da legnem na leđa i zabacim glavu niz krevet.
– Sada ću da te je*em u ta d*oljava, prljava usta, ku**eštijo!
Zinula sam i nabio mi ga je u usta. Ulazio mi je u grlo. Kašljala sam, slinila i oči su mi suzile, a on me je neumorno i nemilosrdno je**o u usta, povremeno ga vadeći i dopuštajući mi time da se malo nadišem vazduha i dođem sebi. Čmar je počeo da me boli.
Je**o me je u usta i je**o. Faca mi je bila crvena i slinila sam kao luda. Nekih 40 do 50 minuta trajala je tortura mojih usta sa njegovom k**om.
– Zini! – naredio je kratko.
Zinula sam, a on ga je dr*ao iznad moje glave i počeo da šprica sp**mu u moja usta. Bio je potentan i dugo je ka**o, a takođe i obilno sv**avao. Otresao je ku*ac u moja usta.
– Još ne gutaj spe*mu.
Držala sam spe*mu u ustima. Naredio mi je da mu donesem još jedno pivo. Donela sam.
– Klekni ispred mene i, kao one dr*lje iz pornića, igraj se sa spe**om.
Muljala sam spe**u po ustima i plazila se sa spe**om na jeziku.
– Progutaj sad – naredio je.

Progutala sam. Potapšao me je rukom po glavi i rekao mi da sam dobra kučkica i da će me možda opet zvati. Ustao je i pozvao mi taksi.
Čmar me je boleo, a u vilicama sam osećala grč. Kolena su mi klecala dok sam hodala i bila sam ulepljena od spe***e, razvaljena. Odlazila sam od njega na**ljena do ludila, mokre pi*ke koja je više od svega želela vrelu ku**inu, ali je danas nije dobila. Bila sam očajna što nisam sv**ila ni jednom i toliko na**ljena da bih se dala bilo kome na ulici da mi radi sve što mu padne na pamet kad bi me samo pitao.
To veče sam se skinula i nekoliko sati se zadovoljavala na razne načine. Svr**la sam 17 puta dok nisam zaspala duboko iza ponoći.
Dok sam padala u san na pameti mi je bio samo ku**c – jedan ku**c, dva ku**a, ku**evi su mi prolazili ispred očiju.
Kur**vi koje bih primala svaki dan, po seo dan.
Tako sam se osećala: vrela, mokra, na*aljena, otekla, nadražena.

Izvor: (ispovesti.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *