ISPOVEST: Varala sam sadašnjeg dečka sa svojim šefom 7 mjeseci…

Varala sam sadašnjeg dečka sa svojim šefom 7 mjeseci. Šef me PUMPAO i nagradjivao povisicom. Bilo mi je top. Tada sam živjela i radila u Španiji dok je dečko bio u drugoj državi. Sada živim sa njim u njegovoj državi, i on nikada nije saznao za šefa. Oće da me ženi, a ja neću da pristanem jer ne želim da uđem u brak za takvom laži… A ne da mi se da sve sada priznam.

Nekako posle našeg vjenčanja smo postali bliski sa porodicom njegovog kolege iz firme. On je stariji čovek i ima kćerke mojih godina. Njegova žena mi je kao majka bila, uvek podrška. Vremenom pošto smo se posećivali postala sam bliska sa njihovom kćerkom koja je mojih godina. Ta devojka je imala mnogo toga zajedničkog sa mojim mužem, toliko sličnosti u pogledu na život, sve sve. Ali nebitno to sad. Dobijem bebu i kad je beba imala oko 6 meseci razbolim se i odem na lečenje u Austriju na dva meseca i muž je hteo da bebu ostavim kod njegovih a ja kod svojih.

Predlože nam da beba ostane kog žene tog kolege i tamo vamo ja pristanem. Pre nekoliko meseci dobila sam drugo dete i problemi u braku. Stalno svađe, ja nenaspavana umorna majka a on želi svu slobodu sveta. Neki dan, u svađi mi kaže kako ta devojka voli decu kako bih ih ona pazila a ja se na sve žalim jer je video kako je tepala mojoj deci :O. Jel moguće da umišljam ili je samo slučajnost da kao sudbina želi da budu zajedno? Ludim.

Izvor: (ispovesti.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *