ISPOVEST: Zbog pi*ke dobio pi*ku

Jedno večer pričam sa ženom kako bi bilo lijepo izići u grad da se malo opustimo i pitam je da li bi željela ovaj vikend da iziđemo negdje na piće, muziku itd. Ona hoće i neće, nešto se nećka pa mi kaže neću ovaj vikend ali ti možeš sam ali pod jednim uslovom. Mislim se u sebi eto ti ga sad,mora biti nekakav uslov da iziđem u grad ali nisam ništa naglas rekao. Rekoh joj samo da mi kaže uslov pa da odlučim da li ću prihvatiti. Ona ustane i ode da donese dvije čaše i vino i onako je*ozovno me gleda. Mislim se šta li je sada naumila i poželim je poderati odmah tu na stolu . Šutim i posmatram je, čekajuci sta će da mi kaže.

Ona sipa vino sebi pa meni i jos uvjek ništa ne govori ali vidim joj na licu da je nešto opasno naumila. Konacno je progovorila maznim glasom. “Znam da nismo izlazili skoro ali meni se ne ide. Zelim da ti odeš a moj uslov je da nađeš neku dobru žensku koja će te zadovoljiti do ludila i ako mi se bude svidjelo kada mi ispričaš sve sljedeci dan onda želim i ja da je upoznam i da se zabavimo u troje. Kada mi je to rekla i dala takav uslov, ja sam se toliko na*alio da joj nisam ni dao da završi tu času vina nego samo joj samo prišao i razmakao noge i polako sam je počeo maziti po unutrašnjosti butina i ljubiti po vratu. Da li zbog pomisli na to da se je**mo u troje ili zbog mojih dodira jako se uzbudila i na*alila. Napokon je došao i sljedeci dan, petak. Spremam se za izlazak u grad, sav se skockao, namirisao kao Francuska ku*va a kad me je vidjela žena mi reče ako ne poje**m nešto večeras neću mi dati pi*ke pola godine.

I tako sam izišao u malo elitniji bar gdje dame svojih 35-45 godina izlaze. Bilo je već oko 23 h i vidim nema nešto ženskih ali zato je muškaraca kao da sam došao na fest ku**eva. U jednom momentu ugledam veoma lijepu ženu, duge plave kose jake noge, mora da je atletičarka mislim u sebi.Sjela je za šank nekoliko mjesta od mene. U tom momentu meni zazvoni telefon. Zove žena i pita jesi li sta uspio ili si suva ku*ca mokrih cepela . Pricali smo na engleskom jeziku ali čuje se taj balkanski naglasak pa je plavuša zainteresovano pogledala u mom pravcu i prokomentarisala kako lijepo i se*si zvuci. Zahvalio sam se i ponudio da je pocastim pićem. Kroz njenu priču saznao sam da ima 37 godina i da je udata za starijeg gospodina.

Nisam htio mnogo da pričam jer sam joj u mislima već uvaljivao debeli ku**c koji se opasno podigao u farmericama. Samo sam je pitao da li je srećna u braku sto je ona potvrdila ali je rekla da ipak voli malo zabave sa strane dok joj je muz na putu. Na to sam je upitao da li i ona kao i ja zeli da bude zadovoljena veceras. Nasmijala se i pogledom mi dala znak da je slijedim. Ubrzo smo se našli u njenom autu a nedugo zatim i u kuci.  Tako se zavrsila ta noć a ja sam došao kući u rano jutro i ispričao ženi sve u detalje. Na to mi je ona rekla da bi htjela i ona da isproba tu pi*kicu. Zadovoljan i sa sretnim osmjehom na licu tonuo sam u san već zamisljajuci kako ih obe je**m.

Izvor: (ispovesti.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *