Jesam li i ja ku*va ostavljam vama da procijenite nakon što budete pročitali moju priču…

Takva je valjda sudbina nas zgodnih, atraktivnih, lijepih i seksipilnih žena. Neizbježno je to da nam se muškarci stalno nabacuju. Svjesna sam toga da me žele je*ati a vjerujte mi i sve druge žene slične meni, kao i one manje slične, dobro to znaju. Pogotovo ako su u braku a uz to su u braku i oni muškarci koji nam se udvaraju. U stvari muškarci su licemjeri bilo da su u braku ili ne. Npr. Ako nisu oženjeni onda će rado poje*ati elegantnu i atraktivnu k***u, jer takvom me smatraju, ali s takvom ne bi željeli zasnovati brak jer znaju da bi im nabijala rogove. Oni muškarci koji su u braku žele kod kuće imati dobre ženice koje skrbe za obitelj ali vrlo rado će svoja jaja isprazniti u p**ki žene kakva sam ja.

Imam svoju obitelj… dobrog supruga i dvoje djece. Bez obzira na okolnosti mislim da muž i ja imamo skladan brak. To što mu uredno nabijam rogove je već drugi par rukava. Pa zahvaljujući meni i tome što ga varam i on ima dobro plaćeni posao. Osim toga posao koji radi on i voli. Toga ne bi bilo da nije mene. Naravno, on to ne zna ili možda nešto naslućuje ali šuti.Moj muž do tada je već bio promijenio tri poduzeća. Prvo poduzeće je otišlo u stečaj, u drugom je plaća bila mizerna a u trećem je radio posao koji je mrzio. A onda nije bilo druge nego da ja uzmem stvar u svoje ruke. Krediti koje smo digli kako bi kupili i uredili stan, pa minusi po bankovnim karticama sve više su nas opterećivali i sve dublje smo tonuli u dugove iz kojih smo se izvlačili tako da smo opet dizali nove kredite a to je opet značilo nove dugove.

Da bi došla do dobro plaćenog radnog mjesta trebalo je i nešto žrtvovati. Odlučila sam se naći na piću s Martinom. Martin je moja ljubav iz davnih dana. Dana kada još nisam bila udana. Dobro sam znala da je Martin, zahvaljujući svojim utjecajnim roditeljima, uspio u životu. Odlučila sam obratiti mu se i zamoliti ga za pomoć. Tada sam još, bez obzira što sam završila fakultet, radila u jednom kozmetičkom salonu.Nisam uopće sumnjala da će Martin poželjeti pojebati me i potrudila sam se da izgledam je*eno se*si. Bila sam u pravu. Obećao me, preko svojih veza, zaposliti u jednoj velikoj, vrlo uspješnoj i profitabilnoj firmi. Naravno, za tu uslugu tražio je i protuuslugu mada ne izravno ali na druge načine, tj. indirektno, to mi je dao do znanja. Da bi ušla u tu veliku i moćnu firmu i to na dobro plaćeno radno mjesto trebalo je Martinu za početak popušiti kurac u njegovom autu. Učinila sam to.

Kada sam se uvjerila da se stvari kreću u pravom smjeru pristala sam mu raširiti noge na zadnjem sjedištu njegova skupog automobila. I kada je sve bilo riješeno pristala sam čitavo poslijepodne provesti s njim u sobi jednog motela. Izjebao me valjda u svim mogućim pozama i umene istresao malo jezero svoje sperme. I to je bilo to. Naime, i on je oženjen i već ima troje djece. Više se nismo ni čuli a ni viđali.Došavši u tu veliku tvrtku odmah sam postala predmet obožavnja većine muškaraca. Barem onih koji su heteroseksualci. Bila sam svjesna njihovih požudnih pogleda i trudila sam se narajcati ih ali i držati dalje od sebe. Moj mladi šef Dejan također se palio na mene ali je to manje-više uspješno prikrivao. No često se trudio biti u mojoj blizini. Sve kao posla radi. A ja sam brzo ušla u štos i pohvatala konce te pokazala i dokazala da uz ljepotu te izraženi sek*ipil imam i drugih kvaliteta i vrijednosti.

Izvor: (ispovesti.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *